Двата руски газпровода до Германия - Северен поток и Северен

...
Двата руски газпровода до Германия - Северен поток и Северен
Коментари Харесай

Двата руски газопровода Северен поток аварираха едновременно

Двата съветски газпровода до Германия - " Северен поток " и " Северен поток 2 " - по едно и също време се оказаха отвън строя, откакто управляващите на Дания алармираха за повреди в техните териториални води.

Датските управляващи са въвели забранителни зони за прекосяване на кораби към остров Борнхолм поради приключване на газ от " Северен поток 2 ". Междувременно беше обявено и че налягането по " Северен поток " също е спаднало.

Вторият газопровод от Русия към момента не е пуснат в употреба поради военните наказания, само че в него въпреки всичко се държат количества от горивото.

Nord Stream - компанията-оператор на настоящия " Северен поток " - удостоверява, че има проблеми с налягането и в двете му разклонения, като потенциалът на газопровода към този момент е понижен на нула. Така или другояче оборудването не доставя газ на Германия от няколко седмици поради хипотетична техническа щета в компресорната станция " Портовая ".

Морските служби на Германия, Швеция, Финландия и Русия са осведомени неотложно за случая, защото газопроводите минават през техни териториални води.

Причините за случаите към момента не са известни.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР