Двата пола имат съвсем различни представи за сдобряване след скандал

...
Двата пола имат съвсем различни представи за сдобряване след скандал
Коментари Харесай

Сексът за сдобряване и неговите правила

Двата пола имат напълно разнообразни показа за помиряване след скандал с половинката. За мъжете най-хубавият вид в действителност е сексът, до момента в който дамите избират откровеното опрощение, удостовери изследване на американския университет „ Бъкнел “ в Пенсилвания. Обяснение за разминаванията

„ Мъжете са най-доволни, в случай че вършат секс за помиряване с партньорката. За тях това е знак, че тя още е налична за интимни милувки и не счита да постави завършек на връзката “, разяснява ръководителят на изследването проф. Джоел Уейд, представена от Elle.

„ Жените нямат полови упования към мъжете, а държат на формалното опрощение, по опция съпроводено със сълзи в символ на разкайване. “

Обяснението на разминаванията при двата пола е, че дамите обръщаме повече внимание на страстите на колегата след скандал.

Според специалистите, ние подсъзнателно приравняваме времето, отделено от половинките ни за разискване на аргументите за разногласието, с ангажираността им като сегашни или бъдещи родители. Нещо като сигнална лампичка за това, дали имаме късмет за устойчиво семейство.

Най-важните правила

Не прибягвайте до секс за помиряване, преди да сте стигнали до консенсус – другояче единствено отлагате диалога, след което се връщате към разочароващата реалност.

Не очаквайте, че казусът е решен от единствено себе си – единствено тъй като сте правили секс, не значи, че всичко е завършило. Сексът единствено може да ви сближи.

Не продължавайте разногласието в спалнята – оставете анализа на спора за малко по-късно и никога не го правете под чаршафите.

Не правете секс просто на инат – в случай че употребявате секса, с цел да дразните и владеете колегата си, оръжието ви последователно ще изгуби силата си.

Не използвайте секса за амнистия – това не е инструмент, който с верните бутони постоянно работи. Сексът е единствено краткотрайно решение, останалото е въпрос на връзка.

Не разчитайте единствено на сдобряващия секс – в случай че това е единственият секс, който вършиме, ви чака доста работа върху възприятията и уважението във връзката.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР