Двата пловдивски избирателни района дават общо 22 депутатски мандата, и

...
Двата пловдивски избирателни района дават общо 22 депутатски мандата, и
Коментари Харесай

Листите за 17 МИР Пловдив-област: Кои са кандидатите за депутати във вашия район на Избори 2022

Двата пловдивски изборни региона дават общо 22 депутатски мандата, и до момента в който множеството погледи са ориентирани към 16 МИР - Пловдив-град, втората борба за гласове на регионално равнище в 17 МИР е не по-маловажна.

При водачите на листи има хора като Тошко Йорданов (ИТН) и Рамадан Аталай (ДПС), които имат роля в националното управление на партиите си, само че и локални фрагменти като досегашният регионален шеф на Пловдив Йордан Иванов (ДБ) и Росен Костурков, който в последните месеци беше измежду главните представители на Политическа партия по проблема с следствието на корупционния скандал на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ".

ГЕРБ този път залага на Десислава Трифонова - някогашната председателка на Агенцията по вложения, която стана лице на партията едвам откакто беше уволнена от управителния пост по време на служебния кабинет.

Бивш длъжностен министър води листата на Български напредък в Пловдив-област - Виолета Комитова.

В инфографиката можете да видите имената на всички участници в изборите от главните политически сили, които ще се борят за посланичество в 48 Народно заседание от 17 МИР.

Вижте и.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР