Двата отбора бяха подкрепени от футболните звезди Елин Топузаков, Владимир

...
Двата отбора бяха подкрепени от футболните звезди Елин Топузаков, Владимир
Коментари Харесай

Приятелски мач между БНТ и Нова Броудкастинг Груп даде старт на UEFA EURO 2020™

Двата тима бяха подкрепени от футболните звезди Елин Топузаков, Владимир Манчев и Станислав Ангелов

Спортните публицисти на Българската национална телевизия и Нова Броудкастинг Груп се срещнаха на футболния терен в неделя, с цел да дадат старт на UEFA EURO 2020TM. Те изиграха другарски показателен мач, под мотото „ Играта, която ни свързва ", броени дни преди да стартира най-дългоочакваното спортно събитие на Европа. Двата тима бяха подкрепени от футболните звезди Владимир Манчев, Станислав Ангелов и Елин Топузаков.

Съдии на мача бяха телевизионните публицисти с богат опит и като професионални рефери Павлета Рашкова и Александър Костадинов, а водещи на събитието - лицата на Българска национална телевизия Тереза Мутафчиева и на NOVA - Валерия Видева. В дух на взаимно почитание и другарство мина футболната среща, която приключи с победа на екипа на Нова Броудкастинг Груп.

„ Играта, която ни свързва, ни събра и на днешния другарски мач. Ще ни сплоти и от 11 юни до 11 юли, тъй като, когато сме обединени сме по-силни. От името на Българска национална телевизия ви давам обещание доста положителни страсти, доста откровеност от нашите коментатори и кореспонденти. Ще бъдем естествени и ще предадем страстта от 11-те града, с цел да я почувстват и феновете в домовете си. Всеки работен ден спортната стратегия ще стартира в 8:40 часа - „ Сутрин с UEFA EURO 2020TM, в което ще гостуват хора от света на културата и изкуството, интересуващи се от футбол. Това, което следва като мачове за настоящия ден, феновете ще могат да схванат от обедното предаване „ Днес с UEFA EURO 2020TM. Един час преди всяка среща ще стартира коментарното ни студио „ Трето полувреме ", а от 23:55 до 00:30 часа ще излъчваме обзорно предаване всеки ден, в който има мачове. Всички формати ще имат директни включвания от двата репортерски екипа, които ще бъдат в 8 от 11-те града " - сподели Ивайло Ангелов, шеф дирекция „ Спорт " на Българска национална телевизия.



„ Чакането свърши и шампионата най-сетне може да бъде извършено. UEFA EURO 2020TM може да послужи за усилване на взаимната ни религия, че човечеството оставя зад себе си страха и несигурността. Студийната стратегия на Нова Броудкастинг Груп по време на шампионата ще стартира един час преди началото на футболните срещи със специфичното предаване „ Еуфория " - богато на мнения, разбори и директни включвания от мястото на събитията. Всяка вечер в края на спортния ден ще представяме на феновете „ Дневник " с репортажи от всеки един дуел и още доста любопитна информация от шампионата. Спортният екип на Нова Броудкастинг Груп още веднъж ще предложи качествено и атрактивно наличие на своята многомилионна публика " - съобщи Веселин Василев, шеф „ Спорт " в Нова Броудкастинг Груп.

Европейско състезание по футбол стартира на 11 юни, а мачовете могат да бъдат проследени в телевизионните канали Българска национална телевизия 1, Българска национална телевизия 3, NOVA и DIEMA. Всяка от двете медии ще излъчи директно по 27 мача, като откриването, срещата от груповата фаза сред Унгария и Франция на 19 юни и финала на шампионата на 11 юли ще бъдат излъчени взаимно в каналите на Българската национална телевизия и Нова Броудкастинг Груп.

Футболните почитатели ще могат да гледат вълнуващите дуели онлайн на bntnews.bg и мобилното приложение BNT News, както и в каналите от премиум пакета DIEMA XTRA в HD качество и онлайн стрийминг платформата PLAY DIEMA XTRA.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР