Двата нови модела от среден клас обещават перфектно селфиXperia XA2

...
Двата нови модела от среден клас обещават перфектно селфиXperia XA2
Коментари Харесай

CES 2018: Sony въвежда Xperia XA2 и Xperia XA2 Ultra

Двата нови модела от междинен клас дават обещание съвършено селфи

Xperia XA2 предлага задна камера 23MP и предна камера селфи камера с 8MP

Sony Mobile Communications попълни серията си смарт телефони от междинен клас с два нови модела. Xperia XA2 и Xperia XA2 Ultra идват с камера на японската компания, грациозен дизайн и висока продуктивност, оповестиха от Sony в навечерието на CES 2018 в Лас Вегас.

Моделът Xperia XA2 се отличава с 23-мегапикселова камера с огромен 1/2.3 ” датчик „ Exmor RSTM for mobile ” за изображения и сензитивност ISO 12800 за ясни фотоси при слаба светлина. Камерата поддържа 4К видеозаснемане, както видеозаснемане на муден каданс със 120 fps за придаване на драматизъм на действието и придвижването. Смартфонът разполага и с 8МР предна селфи камера със 120° свръх необятен ъгъл на снимане.

5,2-инчовият Full HD екран е интегриран в дизайн без забележими рамки и е покрит  със крепко и стабилно стъкло Corning Gorilla стъкло. Отключването е елементарно, единствено с едно допиране върху датчика за пръстов отпечатък, интегриран на гладкия заден панел с металическо покритие.

Страничната рамка на Xperia XA2 е направена от анодно оксидиран алуминий с горни и долни ръбове, изрязани сходно на елмаз, подчертаващи хубостта на метала. Това съставлява еволюция в разпознаваемата заоблена форма на Xperia – с гладка извивка на ръбовете на екрана и съразмерен аспект от всички ъгли.

Голямата 3300 mAh батерия и мобилната платформа Qualcomm Snapdragon 630 обезпечават продължителна, гладка работа с приложенията. На разположение са и умни технологии за зареждане на Sony, режим Smart Stamina, който дължава времето за работа денем, както и функционалности Battery Care и Qnovo Adaptive Charging за по-дълъг витален цикъл на батерията. Смартфонът поддържа бързо зареждане.

Xperia XA2 ще бъде разполагаем във вид с една и две SIM карти за обособени пазари в цветовете сребърно, черно, синьо и розово. Цените на модела към момента не са оповестени.

Xperia XA2 Ultra е смарт телефон с две камери за селфита –16MP и 8MP

Моделът Xperia XA2 Ultra e планиран особено за селфита, като разполага с две предни камери – 16-мегапикселова с оптична стабилизация на изображението (OIS) и 8-мегапикселова със 120° свръхширок ъгъл на снимане, оборудвани със светкавици.

Със същите 23МР модул на задната камер а като при Xperia XA2, огромен 1/2.3 ” датчик „ Exmor RSTM for mobile ” и сензитивност ISO 12800, моделът Ultra прави положителни фотоси и при слаба светлина. Смартфонът поддържа също 4К видеозапис и снимане на муден каданс със 120 fps за укрепване на въздействието.

Xperia XA2 Ultra разполага с ослепителен 6-инчов Full HD екран на Sony – с необятен и прецизен цветови обсег и крепко, издръжливо Corning Gorilla стъкло, който е в центъра на дизайна без забележими рамки. Също както и при Xperia XA2, отключването става единствено с едно допиране, с помощта на датчика за пръстови отпечатъци на задния панел. Дизайнът със заоблени форми се отличава със същите разпознаваеми странична рамка от анодно оксидиран алуминий и горни и долни ръбове, изрязани сходно на елмаз.

Голямата 3580 mAh батерия подсигурява потребление на устройството за по-дълго време, а интуитивните умни технологии на зареждане на Sony контролират и проучват потреблението на сила и циклите на зареждане, с цел да може батерията да се запази и да има по-дълъг витален цикъл. Смартфонът стъпва на мобилна платформа Qualcomm Snapdragon 630, поддържа функционалност за бързо зареждане

Xperia XA2 Ultra ще бъде разполагаем във версии с една и с две сим карти на избрани пазари в 4 цвята: сребърен, черен, наследник и златен. Цените на устройството не бяха оповестени от Sony.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР