Двата ни евроучастника през този сезон в баскетбола - Балкан

...
Двата ни евроучастника през този сезон в баскетбола - Балкан
Коментари Харесай

Победа и загуба за евроучастниците ни в груповата фаза на ФИБА Къп

Двата ни евроучастника през този сезон в баскетбола - Балкан и Рилски състезател започнаха присъединяване си в груповата фаза на ФИБА Къп.
Прочетете още
Ботевградчани надделяха Патриоти Левице като посетител с 91:83. В игра за „ зелените “ се завърна Раян Хароу. Първи минути за отбора в формален мач записа и различен от американец – Калвин Годфри. В състава обаче не бе Николаос Дипларос, а Димитър Димитров по този начин и не се появи в игра.

Раян Хароу бе най-резултатен за спечелилите с 25 точки, като направи и 7 асистенции. Дабъл-дабъл от 22 точки и 11 битки има Мануел Суарес, Калвин Годфри се регистрира с 16 точки и 7 битки, а 10 точки добави Павлин Иванов.

След седмица българският първенец приема Опава в Ботевград.

Рилски състезател претърпя тежка загуба на старта на груповата фаза на шампионата за ФИБА Къп. Това е втора загуба за самоковци в шампионата, след неуспеха против Апоел Хайфа в квалификациите. В Самоков в мач от група Е носителят на Суперкупата на България отстъпи на Кенгарус Мехелен със 100:66. Домакините бяха със мощно скъсена пейка, след травмите на Мирослав Васов, Еван Бати и Деян Карамфилов.

21 точки вкара Чавдар Костов, а 19 Брендън Рандол.

В идващия си мач, на 19 октомври, Рилски състезател гостува на румънския Орадя.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР