Двата милански гранда Милан и Интер тази вечер излизат на

...
Двата милански гранда Милан и Интер тази вечер излизат на
Коментари Харесай

Милан и Интер излизат за нов сблъсък за историята

Двата милански гранда Милан и Интер довечера излизат на „ Джузепе Меаца “ с начален час 22:00 . Издание номер 236 в публични мачове на безконечния спор сред „ Дявола “ и „ Змията “ е първата част от конфликта сред двата именити клуба от полуфиналите на Шампионската лига .

Докато вълнуващата борба сред Реал Мадрид и Манчестър Сити е определяна от мнозина за „ край преди финала “, то срещата сред Милан и Интер е „ желан полуфинал “ както за последователите на двата отбора, по този начин и за огромна част от неутралните фенове на футбола. Двата гранда от Милано до момента на два пъти са пресичали пътищата си в ШЛ, като за въпросните мачове се приказва с носталгия и неспокойствие и до през днешния ден.

Това е полуфинал номер 13 за Милан в Купата на европейските първенец или Шампионската лига. Успеваемостта на отбора в предходните му полуфинали е цели 10 класирания за финалната борба за трофея. Що се отнася за Интер, тимът е взел участие на край в цялата история на шампионата 5 пъти след общо 8 изиграни полуфинала.

Реваншът е още веднъж на „ Сан Сиро “ на 16 май от 22:00 часа , а крайният победител в полуфинала ще се изправи против Реал Мадрид или Манчестър Сити на финала на Шампионската лига в Истанбул на 10 юни.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР