Двата крематориума на територията на испанската столица Мадрид работят на

...
Двата крематориума на територията на испанската столица Мадрид работят на
Коментари Харесай

Тревога в Мадрид: крематориумите започват да изнемогват

Двата крематориума на територията на испанската столица Мадрид работят на цялостни обороти 24 часа в денонощието непрекъснато увеличаващия се брой на умрелите поради COVID-19.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1654
Здравните управляващи в Мадрид обясниха, че 24 часата откакто е установена гибелта на умрял, тялото му се изгаря. Пред испанския всекидневник ''Eл Мундо'' от общината допълниха, че крематориумите работят на процедура непрекъснато, само че не знаят до каква степен могат да устоят, в случай че ''изключителната ситуация'' продължи да се утежнява, а жертвите да нарастват.

До 1000 евро санкция в Испания, в случай че в колата пътува повече от един човек

От общината разкриха още, че погребалните услуги в столицата също са нараснили стремглаво, като единствено за интервала от 1-ви до 15-март са били осъществени най-малко 300 погребения.

По същото време бе оповестено, че опелата в Мадрид са анулирани поради изключителното състояние в страната поради ковид, който към днешна дата е причина за гибелта на повече от 1000 испанци.

NOVINI.BG ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1654  Румънското здравно министерство: Идеално ще е 8-10 седмици да сме си по домовете Румънското здравно министерство: Идеално ще е 8-10 седмици да сме си по домовете  УМБАЛ-Бургас вкара УМБАЛ-Бургас вкара " рандеву " по вайбър за родителите на недоносените бебета  Белгия регистрира най-високия брой жертви на COVID-19 от началото на епидемията Белгия регистрира най-високия брой жертви на COVID-19 от началото на епидемията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР