Двата флагмана на новоизгряващия бранд са изпълнени в дизайн 18:9,

...
Двата флагмана на новоизгряващия бранд са изпълнени в дизайн 18:9,
Коментари Харесай

LEAGOO S8 и S8 Pro – достъпни глобално с 50% отстъпка

Двата флагмана на новоизгряващия бранд са изпълнени в дизайн 18:9, цените са по джоба на всеки

LEAGOO следва пазарните трендове и пусна на пазара два безрамкови смарт телефона с екрани в актулното съответствие 18:9

Откакто Samsung пусна флагманите Galaxy S8 и S8 Plus, международните производители на смарт телефони последваха водача и започнаха да се конкурират с така наречен безрамкови модели, при които дисплеят заема съвсем цялата повърхност на предния панел. Днес безрамковите 18:9 смарт телефони преобладават при новите устройства, вследствие на напредъка в производството и доставките на сходни екрани.

LEAGOO, като новоизгряващ световен бранд за смарт телефони, следва пазарните трендове и пуска на пазара висококачествени безрамкови устройства с екрани в съответствие 18:9 на налични цени. На 28 септември компанията разгласи два безрамкови смарт телефона – LEAGOO S8 Pro и LEAGOO S8, които към този момент са налични за предварителни покупки. Освен известния безрамков дизайн, за потребителите безспорно ще бъде атрактивна опцията да придобият LEAGOO S8 Pro и LEAGOO S8 с отстъпка от 50% .





Ето и главните характерностите на LEAGOO S8 Pro:



5,99-инчовият  FHD+ екран има висока плътност на пикселите – 403 PPI (пиксела на инча), тъй че всеки подробност се вижда ясно на екрана. Контрастът в съответствие 1500:1 прави тъмното да наподобява още по-тъмно, а бялото – още по-бяло. С покритие на 85% от NTSC цветовата гама, даже напълно едва различаващите се цветове се възпроизвеждат точно, тъй че фотосите и видеото имат дълбочина, която надвишават зрителната заостреност на човешката ретина за по-оптимално потребителско преживяване. Супер яркият екран с 450cd/m2 обезпечава витална картина с непрекъснато качество както на директна слънчева светлина, по този начин и на закрито.



За разлика от други смарт телефони с сходен размер, LEAGOO S8 Pro със своя 5,99-инчов екран пасва идеално в ръката и дава на потребителя преживяването на огромния екран, без неудобството на огромния телефон.

Стилен дизайн, супер премиум



С осемядрен процесор на тактова периодичност 2,6GHz, S8 Pro извършва безпрепятствено и с лекост ежедневните задания, като усъвършенства с над 50% продуктивността на игрите и видеото, спрямо предходното потомство смарт телефони и в това време понижава потреблението на сила. Това е смарт телефон с отличен баланс сред продуктивност и енергийна успеваемост, кадърен да реагира на всяка обстановка в процеса на приложимост.



Благодарение на наличната 6G LPDDR 4X RAM, LEAGOO S8 Pro работи с 50% по-бързо от телефоните с елементарна LPDDR 3 памет и понижава потреблението на сила. В допълнение, моделът усилва с до 32% продуктивността при мултитаскинг, тъй че можете да пускате на воля приложения и игри.



С двойна съществена камера OV 13MP + SAMSUNG 5MP и огромна F2.0 апертура, LEAGOO S8 Pro дава повече светлина – с 20% повече от F2.2 апертура, като по този начин ви разрешава да снимате при ниска осветеност и да преоткриете света през нощта. Освен това по-голямата апертура обезпечава повече дълбочина, по-ясна картина, по-бърз фокус и други преимущества.

С огромна F2.0 апертура, предната камера SAMSUNG 13MP ще ви разреши да уловите обектите в по-прецизни елементи в мрачна или тъмна среда, правейки блестящи селфита във всеки един миг.



За снимане на ясни и съвършени фотоси, LEAGOO S8 Pro е оборудван с 13MP предна камера със специфичен фоточувствителен детайл, който усилва площта на датчика за един пиксел. Това значи, че камерата може да улавя повече елементи в среда на ниска осветеност, като по този начин усъвършенства качеството на изображението.

Технологията Quick Charge на LEAGOO S8 Pro обезпечава оптималната успеваемост при зареждане на смарт телефона чрез 9V/2A зарядно – батерията на смарт телефона се зарежда до 50% от потенциала си единствено за 30 минути.



В рамките на акцията за предварителни покупки производителят разгласи по 10 броя LEAGOO S8 Pro на цена от $149,99 в интервала от 17 до 23 октомври и още 999 броя на цена от $249,99 в интервала от 16 до 22 октомври. Регулярната цена на смарт телефона е $299,99.

Моделът LEAGOO S8 пък се явява първият в света безрамков 18:9 смарт телефон с четири камери!

LEAGOO S8 има висококачествена железна структура на рамка и грациозно направен заден похлупак



Ключови характерности на LEAGOO S8:



Двойна предна камера OV 8MP+2MP + Флаш LED мълния

Оборудван с двойна предна камера OV 8MP + 2MP, LEAGOO S8 ще разреши да уловите обектите за снимане с по-прецизни елементи, тъй че да съхраните всеки трогателен миг от живота си.

Двойна задна камера Sony 13MP + 2MP

Благодарение на двойната задна камера Sony 13MP + 2MP и огромната F2.0 апертура, LEAGOO S8 дава повече светлина – с 20% повече от F2.2 апертура, като по този начин ви разрешава да снимате при ниска осветеност и да преоткриете света през нощта.



LEAGOO S8 има необикновен екран, с ултратънка рамка – единствено 1 мм. Дизайнът 18:9 и съотношението от 85% сред екран усилва зрителния обсег и дава допустимо най-пълноценното потребителско преживяване.

С висококачествена CNC железна структура на рамка и грациозно направен заден похлупак, LEAGOO S8 предлага комфортно захващане и образни атракции, които го трансформират в изящна композиция от промишлен дизайн и материална просвета.

LEAGOO S8 впечатлява с ултратънка рамка – 1 мм, супертънко тяло – 69 мм и съответствие екран-тяло – 85%

Съчетанието от чипсет MT6750 и Samsung 3GB RAM разрешават на LEAGOO S8 да се показва извънредно при мултитаскинг. Осемядреният MT6750 освен дава на смарт телефона скорост и постоянна продуктивност (подобрение с 30%) при ниска консумация на сила (подобрение с 25%), само че също по този начин е високоефективна при обработката на графика.



В рамките на акцията за предварителни покупки производителят разгласи по 10 броя LEAGOO S8 на цена от $84,99 в интервала от 17 до 23 октомври и още 999 броя на цена от $119,99 в интервала от 16 до 22 октомври. Регулярната цена на смарт телефона е $169,99.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР