Дванайсет доброволци се включиха в благотворителната кампания за кръводаряване Усмихни

...
Дванайсет доброволци се включиха в благотворителната кампания за кръводаряване Усмихни
Коментари Харесай

Дванайсет донори дариха кръв в акцията “Усмихни сърце“

Дванайсет доброволци се включиха в благотворителната акция за кръводаряване „ Усмихни сърце “, която се организира в Отделението по трансфузионна хематология на МБАЛ-Пазарджик. Акцията започва на 10 октомври и продължи до 31 октомври. Организаторите на акцията изричат своята голяма признателност на всички, които поддържаха самодейността, отдадена на Георги Арнаудов.

Младежът си отиде от този свят едвам 18-годишен, само че съумя да сплоти доста хора и да им покаже, че има смисъл да вършат положително. В негова памет околните му всяка година предизвикват акции за кръводаряване от 10 октомври - рождения ден на момчето. Тази есен измежду донорите на кръв беше и англичанин.

„ Не е ужасно да дариш кръв, а е ужасно, когато ти се нуждаеш от кръвопреливане, да няма кой да ти подаде ръка. Затова и няма да стопираме с нашите начинания да привличаме още хора към сходни акции. Следващата година още веднъж за рождения ден на Георги ще организираме кръводарителска акция „ Усмихни сърце “ с вяра за нови съидейници, които ще оказват помощ да усмихнем повече нуждаещи се сърца “, твърдят уредниците на благородната самодейност.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР