Дванадесет души са се удавили, опитвайки се да достигнат до

...
Дванадесет души са се удавили, опитвайки се да достигнат до
Коментари Харесай

12 души в Газа са се удавили, опитвайки се да достигнат хуманитарната помощ ВИДЕО

Дванадесет души са се удавили, пробвайки се да доближат до филантропична помощ, хвърлена от аероплан на плаж в Ивицата Газа, оповестиха палестинските здравни управляващи.

Видеозапис демонстрира тълпи от хора, тичащи към плажа в Бейт Лахия в северната част на палестинския анклав, до момента в който сандъци с парашути се носят надолу. След това се виждат хора тичащи към водата, а минути по-късно десетки тела на удавени изплуват на пясъка.

На този декор не престават въздушните удари и боевете в Ивицата Газа, макар снощната резолюция на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, призоваваща за помирение.

Документът беляза най-сериозния спад в връзките сред Израел и Съединените щати, откакто за първи път Вашингтон отхвърли да наложи несъгласие на текста.

В отговор на това Тел Авив съобщи, че няма да спре огъня. Освен това ще анулира плануваната аудиенция на своя делегация оттатък Океана, написа bTV.

Там е израелският министър на защитата, който ще договаря за още американски оръжия за страната си, а водачът на политическото крило на „ Хамас “ е на срещи в Техеран.

Gaza telegram channels report that 14 palestinians drown after attempting to reach air dropped " humanitarian aid " which landed far in the sea.

So far, over 22 palestinians died from air dropped aid.
— PF???? (@PalestinFiction)
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР