Двамата сключиха брак на 11 април, а дни преди това

...
Двамата сключиха брак на 11 април, а дни преди това
Коментари Харесай

Анита на Рачков сключила брак заради американска виза

Двамата подписаха брак на 11 април, а дни преди този момент Анита показа детайлности в NAYcast. Първата им среща била в елитно заведение, ситуирано в първокласен хотел на жълтите павета в София. Двамата се озовали инцидентно там едновременно, засекли се в коридора, а масите им се оказали близо една до друга и от взор на взор се стигнало до брак. Когато се срещнала с Нико, русокоската се срещала с хасковлия, само че бързо взела решение да го изхвърли от живота си в интерес на чужденеца.

 

Макар Никълъс да е с немски корени, от дете живее в Съединени американски щати. Очаква се, откакто Анита получи виза като госпожа Стемпер, двамата да заминат зад океана, където ще е непрекъснатото им местопребиваване. Дотогава ще обикалят из света, наслаждавайки се един на различен. Бързата женитба била наложителна за задвижването на процедурата към кандидатстването за американска виза.

 

Относно връзката й с Рачков, Анита я дефинира като чиста и откровена обич. Запознала се с комика, когато била на 19. Той и обкръжението му й помогнали в интелектуалното и прочувственото израстване, само че несходството в характерите и другите проекти за бъдещето ги разделили след 3-годишна връзка. Мълвата носи, че тя желала да се омъжи и да има дете, а Рачков, както е известно не е почитател на брака, а и също така има огромен наследник, тъй че нямал желание да пада на коляно и да основава поколение с Анита. В последна сметка се разделили по взаимно единодушие.

 

По време на връзката й с артиста, била напълно на негова прехрана, само че това съгласно думите й не я правело по никакъв начин щастлива, защото желала да върви на работа. Проблемът бил в това, че не успявала да си откри работа, която й харесва. Рачков пък нямал нищо срещу да поема всичките й разноски, които не били по никакъв начин дребни. След раздялата им русокоската бързо намерила това, което 3 години не намирала, а точно – работа.

 

Любопитен факт е, че казусът й с безработицата се повтаря и при връзката й с Нико. Той непрестанно я глези със скъпи бижута и маркови облекла, а тя не серпантина да го мъмри, че харчи толкова доста пари за нея. Предпочитала да вложат парите в бизнес или нещо друго.

Преди да се разчуе, че американецът с немски корени счита да се дами за нея, се говореше, че Анита продава тялото си за пари и той й е постоянен клиент.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР