Двамата ще се срещнат броени дни след като руски медии

...
Двамата ще се срещнат броени дни след като руски медии
Коментари Харесай

Дейвид Камерън ще обсъди в Берлин увеличаването на подкрепата за ...

Двамата ще се срещнат броени дни откакто съветски медии разгласиха прехванат диалог в интернет сред висши немски военни, обвързван с Украйна, в който те разискват детайлности от интервенциите на Англия там.

 

В хода на втория годишен стратегически разговор сред Обединеното кралство и Германия се планува двамата външни министри да дискутират по-нататъшната военна помощ за Украйна и методите за реализиране на по-мощен напън върху Руската федерация.

 

Очаква се също така те да обсъдят напредъка към прекратяване на огъня в линията Газа, помощта за палестинския анклав и предотвратяването на противозаконната миграция.

 

Макар Камерън да настоя за " мощ, резистентност и единение " в изказване преди диалозите с Бербок, той евентуално ще повдигне въпроса и за смущаващото приключване на информация. " Трябва да укрепим защитата си, да стоим покрай най-верните си другари като Германия и да търсим нови съдружници ", уточни Камерън в изказването.

Германия означи, че Русия е разгласила изтеклия диалог, с цел да провокира различия сред Берлин и съдружниците му. В него немски представители загатват за разполагането на английски военни в Украйна и е на английски ракети " Сторм шадоу ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР