Двамата се запознали покрай професията си, но връзката им започнала

...
Двамата се запознали покрай професията си, но връзката им започнала
Коментари Харесай

Йоанна Темелкова: Ако с Мартин опишем в роман любовта си, хората ще си помислят, че е недостижима

Двамата се срещнали около специалността си, само че връзката им почнала на по-късен стадий. „ Тя е много огън жена “, сподели Мартин през ноември предходната година, когато жена му бе посетител в предаването „ Търси се “ по Би Ти Ви. Не бил сигурен дали сред него и колежката му „ нещо може да се получи “, въпреки че я харесвал таман поради живеца й и пристрастеността, с която се впуска във всяко ново начинание. „ Тя е моят най-хубав другар, опора, уют, обич “, показа още артистът. Той и жена му израснали дружно като характери и сега са в цялостна естетика. Постигат я, откакто минават през много сложен интервал.

 

Случил се около бърнаут на артиста, който изигра Андрей в сериала „ Забранена обич “ от 2008 година Последните 5 години били доста тежки за Мартин Гяуров, като пикът на компликациите бил в последната. Преживял „ комплицирани прочувствени вътрешни катаклизми, които избили неприятно “. Жена му го изясни като резултат от попадането на човек на място, което не е неговото, визирайки евентуално работното място на Мартин в театъра през този интервал.

„ Тогава се случва това проваляне, което при Марти... Започна да има някакви моменти, в които много по-често излизаше с другари на бар. И това нещо някак си се разви и градира. В началото си споделих: „ Господи, ще го изгубя. Трябва да го спася, тъй като.., показа Йоанна.

 

Открай време се приказва, че Мартин Гяуров не се чувствал добре в трупата на Сатиричния спектакъл, в който се трансферира през 2019 година от спектакъл „ София “. Самият той обаче в никакъв случай не е коментирал въпроса.

 

Когато Мартин Гяуров „ прегорял “, както той го разказа, жена му се впуснала да го избавя. На Йоанна Темелкова, която изигра Ния Туджарова в сериала „ Под прикритие “, усещала, че мъжът й се усеща беззащитен. Тя положила старания да го убеди, че има потребност от помощ, тъй като „ нещата ескалирали и в работата му “. Мартин я послушал и тръгнал на психотерапевт. „ Истината е, че в случай че не беше тя до мен, не съм сигурен дали щях да се измъкна от това “, сподели артистът и благодари на жена си, че е запазила фамилията им.

Йоанна съумяла да вземе мъдри решения в тази комплицирана обстановка и вярвала, че той ще се оправи. „ Понякога не е нужно да си дал някаква клетва, с цел да изпълниш доста повече от една клетва “, изясни Мартин Гяуров.

 

Малко откакто почнал да върви на психотерапевт, артистът взел решение, което го освободило, и почнал да живее живота, който желае. Той преборил това си ужасно положение. Тъкмо когато изглеждало, че компликациите са отминали и към този момент всичко е наред, Йоанна се сринала и изпаднала в меланхолия, която се изразявала в незаинтересованост, отвращение за нищо, загуба на смисъл.

„ Тогава той доста приказва с мен и ми оказа помощ “, показа актрисата. Тя преборила депресията с помощта и поддръжката на мъжа си. Успяла и да излекува раната в душата си от битката с неговия неподходящ интервал. У нея останала особена комбинация сред състрадание и яд към Мартин, които бързо преодоляла. За благополучие, синът им, който тази година ще е във втори клас, не схванал за рецесиите, през които родителите му минали.

 

Йоанна и Мартин пък през днешния ден са по-близки от всеки път. Актрисата разказва любовта с мъжа си като изключително мощна. Ако я опишела в разказ, хората щели да си помислят, че е недостижима. „ Много го обичам. В момента е най-прекрасният мъж на света “, безапелационна е Йоанна.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР