Двамата са заедно от десетилетие и досега връзката им на

...
Двамата са заедно от десетилетие и досега връзката им на
Коментари Харесай

Стефан изневерява на Гала с колежките и

Двамата са дружно от десетилетие и до момента връзката им на няколко пъти съществено бе на кантар.

По-младата половинка на Гала от години се озърта за свежа плът и непрестанно поставя рога на водещата на „ На кафе” . А тя всякога му прости забежките и отново го пуска в фамилното ложе. Преди да влезе във „ ВИП Брадър” палавникът изкарал гореща спекулация с много по-млада колежка от Нова. Явно Стефан бил наясно, че до момента в който е в Къщата, ще е на изсъхнало, а сексът с Гала преди влизането в шоуто очевидно въобще не му е бил задоволителен.

Източници на „ Уикенд” издадоха, че часове преди да прекрачи прага на риалитито мъжът на Гала бомбардирал с горещи предложения по едно и също време няколко колежки от Нова, като им пускал идентични известия. Все се надявал някоя да му пусне, хихикат водещи.

Покрай Гала приятелят й се намърда като водещ в предаването й „ На кафе”, а по-късно и при Големия брат. За никого не е загадка, че около напористата си нежна половинка Стефан завъди много контакти и познанства измежду светските и бизнес среди. Когато желае да флиртува с някоя заможна хубавица Николов пуска в деяние остарелия изпитан номер, с който преди години смъкна и Галя Пенева - праща им не изключително прилични есемеси . А след това се извинява, че сякаш е объркал номера. Точно по този начин стартира връзката му с водещата на „ На кафе” – след няколко разменени интимни известия.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР