Двамата са вече доста време заедно, а Ервин Иванов продължава

...
Двамата са вече доста време заедно, а Ервин Иванов продължава
Коментари Харесай

Изкърти! Ервин за Дара: Тя ми прави това, което Теодора никога не пожела!

Двамата са към този момент много време дружно, а Ервин Иванов продължава да не може да откъсне очите си от Дарина Йотова. Явно лудата Дара по този начин му е врътнала главата, че аха да я отнесе, а 10 години по-големият от нея фармаколог няма нищо срещу да наподобява " влюбен простак ".

Мнозина се чудят на какво се дължи тази привързаност към певицата, която правилно е шантава хала, само че не съумя да влезе по този начин надълбоко под кожата на някогашния си Папи Ханс. Константин Трендафилов я употребява като ракета притежател, с цел да се снабди със популярност, а след това скъса с нея.

Очевидно всичко е до напасване, а не щеш ли Дара и Ервин са се напаснали повече от съвършено. Дори приказват за женитба, на която щял да им свири персонално Евгени Генчев...

Е, близки до Ервин разкриха една от аргументите той да психяса по певицата и това е, че в леглото му правела неща, които никоя до момента не била пожелавала, даже някогашната му Теодора Кулева. Знаем, че той и внучката на Тодор Колев бяха даже сгодени, само че в последна сметка се разделиха, поради ревнивост.

" Да, той я ревнуваше доста, а в този момент с Дара му е умерено и добре. Странно, поради обстоятелството, че Даринка е много по-опасна от Теди, само че е и доста по-топла и любвеобилна от нея. Докато при Теодора се чудеше какво става в главата й, тъй като наподобява някак по-хладна, то Дара го обсипва с милувки и... други нещица ", смигват източниците.

Тагове: Дарина Йотова Теодора Кулева Ервин Иванов Дара Дара и Ервин Евгени Генчев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР