Двамата са си тръгнали с една кола след вечеря в

...
Двамата са си тръгнали с една кола след вечеря в
Коментари Харесай

Леонардо ди Каприо забелязан на среща с 23-годишната дъщеря на Лоренцо Ламас


Двамата са си тръгнали с една кола след вечеря в клуб

48-годишният Леонардо ди Каприо е бил видян на среща с актрисата 23-годишната Виктория Ламас в Холивуд, оповестява „ Daily Mail ”. По-рано се спекулираше, че той има романс със супермодела Джиджи Хадид. Леонардо е бил забелязан да се качва в кола с Виктория, която е щерка на артиста Лоренцо Ламас и е родена две години след излизането на емблематичния филм „ Титаник ” през 1997 година

Двамата са си тръгнали по настрана от клуб, само че след това двамата са се качила дружно в една кола, където Лео беше забелязан да се смее и да се майтапи.

Леонардо ди Каприо бил повърхностно облечен, по дънки, сако и бейзболна шапка.

Близки до него упорстват, че те не са двойка, и се твърди, че са били част от огромна компания, събрана на вечеря в заведението, само че поради обстоятелството, че потеглят дружно, въпреки всичко не е напълно несъмнено.

Виктория Ламас е родена на 24 април 1999 година Тя е известна с функциите си в " Talk Later " (2019), " Secret Identity " (2020) и " Historia del miedo " (2014).

След като скъса с Камила Мороне, ди Каприо беше заплетен в спекулация с Джиджи Хадид.

Говори се, че той не е човек, който скача от връзка във връзка и обича нещата да се случват постепенно.

Джиджи също беше снимана да се сближава с Лео на празненство в Ню Йорк предишния месец - откакто артистът приключи четиригодишната си връзка с Камила Мороне.

 

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР