Двамата са с богати криминални досиета от Украйна, действали са

...
Двамата са с богати криминални досиета от Украйна, действали са
Коментари Харесай

Украинците Руслан и Денис, арестувани за обира в Бургас, се появиха насинени в съда

Двамата са с богати престъпни досиета от Украйна, работили са при изключителна нелегалност, съобщи Флагман.

Двамата украици Руслан Добровски и Денис Шейтанов, които са обвинени в над 10 обири, дойдоха току-що с белезници и под ескорт в Съдебната палата на Бургас. След минути ще се гледа мярката им за неотклонение в Районния съд на Бургас.

Прокуратурата ги желае зад решетките, тъй като към момента събира доказателства по досъдебното произвеждане и ги подозира в някои от най-големите домови обири, осъществявани в района през последните месеци. Ако бъдат приети за отговорни ги грози присъда от 3 до 15 години затвор.

Направи усещане, че и двамата са насинени. Според изказванията им от служителите на реда - налагали ги с електрошок.

Руслан Добровски и Денис Шейтанов, които са правили сходни закононарушения и в родината си, са отмъкнали единствено от един апартамент - в ж.к. " Изгрев " над 100 хил.лева. 

ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас е претърсило три адреса, за които имало информация, че са употребявани от крадците. Открити са множество принадлежности за отключване и разтрошаване на порти – шперцове, отвертки, пили, къртачи –  общо 135 броя, както и валута от разнообразни типове – 118 хиляди $, 40 хиляди евро, 20 хиляди лв. и други парични единици, чийто генезис и сега се установява
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР