Двамата с Живко са разделени от няколко месецаБеше прекрасно, но

...
Двамата с Живко са разделени от няколко месецаБеше прекрасно, но
Коментари Харесай

Ася Капчикова остана без гадже

Двамата с Живко са разграничени от няколко месеца


„ Беше прелестно, само че свърши ”, призна русокоската


Плеймейтката Ася Капчикова остана без мъж до себе си. Преди повече от два месеца се е разделила с половинката си Живко, призна самата тя. Макар че двамата изглеждаха повече от щастливи и русокоската беше сигурна, че този път е намерила точния човек, тяхната обич не продължи дълго.

“Да, по този начин е. След две години връзка се разделих с приятеля ми. Чувствам се целеустремена, желая да се отдам на бизнес проектите, които имам и на кариерата си. Всичко беше прелестно, само че пристигна време да свърши. Готова съм за ново начало, към което ходя самоуверено без да поглеждам обратно ”, разяснява Капчикова.

Изглежда, че миньончето, което доби огромна известност около връзката си с рапъра Криско, е решила да не се отдава на любовна тъга. Тези дни тя се завърна от екзотичната си отмора в Тайланд, където компания й правеше известният травестит Елза Парини. Плеймейтката не пропускаше да показа горещи фотоси от остров Пукет и почитателите й комeнтираха, че няма дълго да остане сама. Изглежда тя в действителност се е посветила на професионалните си задължения и неотдавна е рекламно лице на нов уебсайт за облекла. Според някои клюки до краха в връзките на Ася и Живко пръст има Тодор Батков-син, с който плеймейтката скоро имаше обществен скандал.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР