Двамата руснаци, обвинени в опит за убийство на бившия шпионин

...
Двамата руснаци, обвинени в опит за убийство на бившия шпионин
Коментари Харесай

Обвинените за отравянето на Скрипал: Бяхме в Солсбъри като туристи

Двамата руснаци, упрекнати в опит за ликвидиране на някогашния разузнавач Сергей Скрипал и неговата щерка, дадоха изявление. Пред телевизия " Рашъ Тудей (Russia Today) " те обявиха, че нямат нищо общо със случая и че са посетили Солсбъри като туристи. Именно там през март беше осъществено нападението с „ Новичок”.
Путин: Търсените за отравянето на Скрипал са цивилни, а не шпиони Очаква се Александър Петров и Руслан Боширов да разясняват сами случая
Миналата седмица английските управляващи идентифицираха двамата хипотетични причинители, които работили под подправени имена. Британската полиция съобщи, че мъжете, появили се по малкия екран, имат известна аналогия със обвинените, само че не могат да потвърдят самоличността им.

Двамата руснаци обаче оповестиха, че на охранителни записи от камери в Солсбъри са точно те. Нашите другари отдавна ни поучаваха да посетим този прелестен град, сподели единият от тях за Солсбъри. „ Това е туристически град. Там има катедрала, която е известна по цялостен свят”, добави другият.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР