Двамата,пострадали при катастрофата на ГП Е-79 на влизане в Благоевград

...
Двамата,пострадали при катастрофата на ГП Е-79 на влизане в Благоевград
Коментари Харесай

Тежка катастрофа край Благоевград, двама с опасност за живота

Двамата,пострадали при злополуката на ГП Е-79 на влизане в Благоевград през вчерашния ден претърпяха нощта, само че положението им остава тежко, в кома са, не разрешава превозване до столична клиника, съобщи кореспондентът на БГНЕС в града.

БГНЕС напомня, че нощес към 17.20 ч. пикап " Ситроен " на Община Благоевград катастрофира на влизане в града откъм м. Антените. Автомобилът се блъсна в разделящата двете платна гъвкава ограда, прелетя над нея и след удар в дирек на осветлението падна в платното за Дупница. При удара в стълба от автомобил изхвръкват сред двете мантинели 47-годишният И.Ч., чиновник на приюта за кучета, намиращ се сред селата Покровник и Мощанец.

С него пътува 48-годишната Е.М., тя е с тежка контузия на главата и ръка; мъжът е с политравма, в това число пробити от счупени ребра и двата бели дроба.



И двамата са в реанимация с заплаха за живота.

Мъжът лъхал на алкохол, в пикапа са открити празна бутилка от спиртно пиво, проверяващият злополуката следовател е наредил и на двамата в автомобила да се вземат кръвни проби, има подозрения кой е управлявал ситроена, защото и двамата са открити отвън него.

Миналата година от „ Четири лапи " подадоха сигнал, че автомобилът със същия регистрационен номер като авариралия през вчерашния ден, е пуснал 17 кучета в региона на Стара Кресна. Отдавна съществуват подозрения, че вместо да ги настаняват в приюта, безстопанствените кучета в Благоевград се улавят и пускат в прилежащи общини.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР