Двамата поляци са задържани Служител на бензиностанция в град Цар

...
Двамата поляци са задържани Служител на бензиностанция в град Цар
Коментари Харесай

Служител на бензиностанция е бил бит от двама поляци туристи

Двамата поляци са арестувани

Служител на бензиностанция в град Цар Калоян е бил пребит от двама полски жители, Мъжете са арестувани за 72 часа. Това заяви представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова, представена от организация " Фокус ".
Българският жител е с фрактура на носа и с контузни рани по тялото и главата.

Инцидентът е станал към 12 часа по обяд в неделя. Тогава рейс, движещ се в посока Румъния, в който са пътували полски жители, прибиращи се от Слънчев бряг, е спрял на бензиностанция в град Цар Калоян. Докато е зареждал, е зародил спор сред двама от полските жители и едно от момчетата, което е работило на бензиностанцията. Той е бил предизвикан от държанието на едно от лицата, което е взело детско колело и е почнало да го кара в региона на бензиностанцията.

След възникването на спора полските жители, на към 20-годишна възраст, са нанесли голям брой удари по главата и по тялото на служителя в бензиностанцията. Той е с фрктура на носа и други пострадвания.

Двамата полски жители са били задъдржани, а районната прокуратура в Разград е започналадосъдебно произвеждане. Арестуваните ще получат обвинявания в безчинство, отличаващо се с извънреден цинизъм и смелост, както и за причиняване на телесна щета по хулигански подбуди. Те ще бъдат арестувани за 72 часа, след което прокуратурата ще изиска непрекъснатото им задържане от съда.
Преди две седмици стана известно, че шведски екскурзиант е ритал камериерка в хотел в Слънчев бряг, а дамата губи схващане. Впоследствие мъжът бе арестуван.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР