Двамата пилоти на Мерцедес Джордж Ръсел и Люис Хамилтън ще

...
Двамата пилоти на Мерцедес Джордж Ръсел и Люис Хамилтън ще
Коментари Харесай

Ръсел иска от Мерцедес битка с Верстапен

Двамата водачи на Мерцедес Джордж Ръсел и Люис Хамилтън ще започват на следващия ден в Гран При на Австралия от второ и трето място, като представянето им е илюстрация на напредъка, реализиран от отбора в развиването на новия автомобил W14. А в края на съботния ден Ръсел съобщи, че в Мерцедес би трябвало да търсят метод да се борят с Макс Верстапен, който е огромният любимец за успеха, откакто завоюва квалификацията през днешния ден.

“Трябва да се пробваме за успеха, нали? Трябва да преследваме първото място - изясни Ръсел. - Макс ще е извънредно бърз, това е ясно на всички. На тази писта изпреварванията са сложни, тъй че стартът и първата обиколка ще са извънредно значими. ”

Ръсел обърна внимание и на още едно преимущество на Ред Бул.
 Ръсел: Разочарован съм, че не се преборих за полпозишъна Ръсел: Разочарован съм, че не се преборих за полпозишъна
“Те имат извънредно висока оптималната скорост на края на вършиме - счита Джордж. - Така че ще е извънредно мъчно да се борим с Макс. Но да забележим, имаме опция за освен това, да забележим дали ще можем да я използваме. ”
 Без усъвършенствания за Мерцедес в идващите два старта Без усъвършенствания за Мерцедес в идващите два старта
Британският водач разяснява, че развиването на W14 и по-доброто движение на отбора се дължи главно на към този момент по-доброто схващане на колата от страна на екипа и вярната посока при избора на настройки.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР