Двамата патолози заключиха, че Яна е починала след 20-минутна агония.

...
Двамата патолози заключиха, че Яна е починала след 20-минутна агония.
Коментари Харесай

Бащата на Яна Кръстева: Накъде отива тази България?

Двамата патолози заключиха, че Яна е умряла след 20-минутна мъка. Защо Върховен касационен съд не признава експертизите? Яна беше смляна. Принудихме се да я погребем в затворен ковчег. Това сподели бащата на убитата в Борисовата градина Яна Кръстева - Явор Кръстев в ефира на БТВ.

„ Искам някой да ми каже какво да върша, откакто съдът ме принуждава да взема правораздаването в свои ръце “, попита той от вкъщи си в село Хърлец.

„ 20 години присъда за килъра. Правораздавателната система не си взима нещата в свои ръце. Ще бъда заставен аз да разпределям правораздаване и да взема нещата в свои ръце. Моят живот към този момент завършва. Аз ще го намеря и ще го пратя там, където му е мястото, а аз ще отида на неговото място “, показа Кръстев.

„ Призовавам моите сътрудници по орис, да се обединим за промени в Наказателен кодекс. За връщане на смъртната присъда. Той се обърна към правораздавателите: „ И вие имате деца! “.

„ За мен най-справедливото правораздаване против Николай Русинов е око за око, зъб за зъб. Той ми убива детето без да има виновност. Не мога да се жалвам повече, а единствено да си нося тъгата. Времето не лекува. Това не зараства, а се натрупва. Грохнали сме и двамата, вървим като сомнамбули вкъщи. Как можеш да бъдеш каро знаеш, че детето ти е подземен? “

Накъде отива тази България?, пита се бащата.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР