Двамата отпътуваха за Вечния град във вторник вечерта, като изпълнителката

...
Двамата отпътуваха за Вечния град във вторник вечерта, като изпълнителката
Коментари Харесай

Емануела с женен богаташ?

Двамата отпътуваха за Вечния град във вторник вечерта, като изпълнителката към този момент показа в обществените мрежи фотография с възлюбения си.

На фотоса от летището обаче се вижда единствено мъжка ръка, до момента в който Емануела театралничи в цялостен растеж.

Елвиса е наследник на известния нотариус Мариета Николова, като 33-годишният мъж има брачна половинка и дете. Въпреки това изкусителната фолкпевица му е завъртяла главата и двамата са двойка от повече от месец. Емануела обаче ревностно пази връзката им в загадка. Според нея, колкото повече се знае за персоналния й живот, толкоз по-трудно ще й бъде да го опази.

"Пълно е с отрицателни хора, които желаят злото на другите. Затова и не желая да се знае за персоналния ми живот. Опитът от предходни връзки ми е посочил, че в случай че има гласност, те бързо завършват. Хората ми пожелават неприятни неща и те се случват ", съобщи преди време изпълнителката.



По непотвърдена информация Елвиса е разграничен от година с половинката си Гергана и е в развой на бракоразвод. Богаташът и брачната половинка му имат щерка, която е на 9 години. И Емануела не била повода за раздялата със брачната половинка му.

Макар и да не споделя общи фотоси с обичания, Мартин постоянно съпровожда певицата на участия и я обсипва с големи букети с цветя. Напук на клюката не той е подарил новия първокласен джип на певицата. Напротив, Емануела удостовери, че си го е купила сама. Изпълнителката е известна като самостоятелна жена, която е притежателка на личен дом и лично возило, като не разчита на взаимозависимост към мъжете. За да може да отпътува за Рим, фолкпевицата излезе в 10-дневна отпуска.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР