Двамата още не бяха се порадвали на раждането на своята

...
Двамата още не бяха се порадвали на раждането на своята
Коментари Харесай

Симона Загорова проговори: Ето какво й е причинил бащата на детето й!

Двамата още не бяха се порадвали на раждането на своята дъщеричка Галина и се разделиха. Симона Загорова и Даниел Милушев сложиха завършек на любовта си, за потрес на всички нейни почитатели. Помним по какъв начин никой не искаше да повярва, че всеки поема по личен път след сходно благополучие - дребната Галина, а някои побързаха да обвинят Глория, че не е харесвала бедния си шурей и е " побутнала " нещата.

Е, оказа се, че Гло няма нищо общо, пък даже и в действителност да не е харесвала Данито. Самата Симона Загорова разкри нещо ненадейно в диалог с почитателите си в нета като призна, че с Даниел не поддържат никакви връзки, с изключение на грижите за щерка им, които си поделяли.

Мони не описа нищо съответно, само че беше многозначителна като написа: " Без мен един път, значи без мен и вечно ". Какво да ни приказва това, с изключение на едно - невярност.

Огромна е вероятността Милушев да е " кривнал от пътя " и да е сгазил лука с някоя непозната фуста. А Симона не е от тези, които ще седи и ще го чака ревяща. Още повече, че и славата, и парите, и опциите са при нея, а не при служителя на реда.

Ясно е, че Загорова от дълго време освен е отсвирила Даниел, само че и изцяло го е изхвърлила от мислите си. Само по този начин!

Инфо: Хотнюз.бг

Тагове: Симона Загорова Глория Даниел Милушев Мони Гло Галина
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР