Двамата най-добри в категория перо премериха сили в подглавната битка

...
Двамата най-добри в категория перо премериха сили в подглавната битка
Коментари Харесай

Волкановски преби Халоуей за титлата в категория перо

Двамата най-хубави в категория " перо " премериха сили в подглавната борба на UFC 276, което се организира в Лас Вегас. Александър заложи купата в категорията, както и дългата си серия от победи. Той към този момент имаше 2 победи над Хaлоуей, само че срещите им бяха равностойни. Този път нямаше нищо такова.

В първия рунд Макс започна да пресира и да вкарва лоу кикове. Волкановски стоеше на дистанция. Макс вкара комбинация, а Волкановски джаб. Лоу кикове от Макс и размяна на удари в тялото. Оувърхенд от шампиона. Макс опитва хай кик, а Волкановски вкарва десни крошета. Размяна на лоу кикове. Макс опитва удар с лакът със завъртане в края на рунда, но не намира целта. Рунд за шампиона.

Във втория рунд Алекс стартира с оувърхенд, а Макс дава отговор с лоу кик. Джабове от първенеца и нов оувърхенд. Двамата влизат в клинч до мрежата, след което Алекс вкарва лакът. Дясно кроше от Волкановски отваря огромна аркада над окото на Хaлоуей. Размяна на лоу кикове. Волкановски продължава да бъде по-активен и да има по-добрите положения. Той е по-бърз от Хaлоуей, който не може да влезе в темп.

— danawhite (@danawhite)
В третия рунд Макс пробва да пресира, само че е надалеч от най-хубавите си представяния. В този рунд първенеца продължи да господства и да вкарва по-тежките и точни крошета. Лицето на Хaлоуей е в кръв поради аркадата, която не стопира да кърви. Просто Алекс е една крачка пред Хaлоуей, който не наподобява на себе си.

We just witnessed an absolute masterclass from
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР