Двамата най-актуални изпълнители Галин и Фики потушиха враждата помежду си,

...
Двамата най-актуални изпълнители Галин и Фики потушиха враждата помежду си,
Коментари Харесай

Галин обърна палачинката: Възхищавам се на Фики!

Двамата най-актуални реализатори Галин и Фики потушиха враждата между тях, научи HotArena.

Галин дава отговор на въпроси на почитателите си в обществените мрежи, а огромна част от тях са свързани с Диона и Фики. Преди години фактът че Фики и Галин изгряват по едно и също време на чалга небосклона поражда омраза посред им. От години двамата не поддържат връзка между тях - най-малко обществено и в допълнение подклаждат клюките за война. Оказва се че Галин не крие неприятни усеща към Фики, дори противоположното - възхищава му се.

„ Честно казано след Фики надали някой би се справил на такова високо равнище от нашия отрасъл в „ Капките “.  Не знам, би трябвало доста да внимавам, че Фики много подвигна летвата “, безапелационен е Галин. Той добавя, че се възхищава на гения и перфекционизма на Стораро младши.

Преди години, когато палачинката към момента не беше обърната, Галин имаше напълно други мисли по отношение на гения на сътрудника си. „ Аз нямам прочут татко и всичко съм постигнал самичък, по тази причина други, които не са, дано си натрупат премиите “, цитираха Галин клюкарски уеб сайтове, напомня „ България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР