Двамата мъже, обрали къщата на Владимир Димитров - Майстора, излязоха

...
Двамата мъже, обрали къщата на Владимир Димитров - Майстора, излязоха
Коментари Харесай

Циганинът, задигнал картините на Майстора: Ако знаех, че са толкова скъпи, щях да взема 100 000 лева, а не 2 500

Двамата мъже, обрали къщата на Владимир Димитров - Майстора, излязоха на независимост. Причината е, че изтече законовият 8-месечен период, в който те могат да останат в ареста без да е подготвен обвинителния акт против тях.

13-те платна изчезнаха от къщата на наследниците на Майстора на 27 декември предходната година. Един от причинителите застана пред Нова тв и призна нещо скандално.

Антон Антонов е рецидивист. Не си спомня какъв брой пъти е попадал в пандиза за обири. Помни обаче в елементи по какъв начин и за какво е попаднал в къщата на наследниците на Майстора.

Твърди, че е имал гарант. "Той сподели, че ще ни даде 5000 лв. за картините ", споделя той.

Получих указания да взема картини, рисувани с маслени пердах и автограф. Не трябваше да има охранителна система, само че трябвало да влезем през тъкмо несъмнено място.

Ние влязохме през прозорез с две крила. Почнахме да откачаме картините. Общо взехме 13 или 14 картини. Поръчителят ми обаче сподели, че картините били подправени, че не ставали за нищо. Накрая ми даде 2 500 лв. и то с огромен напън, споделя Антон.

"Ако знаех, че картините са толкоз скъпи, щях да вляза да си ги взема, само че не на тия пари! Ми най-малко 100 000 лв. щях да си взема без да се пазарувам ", призна си индивидът пред телевизионната камера.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР