Двамата мъже - които не са били познати - са

...
Двамата мъже - които не са били познати - са
Коментари Харесай

Полицията иска да излязат петима потенциални свидетели на двойното убийство в затвора

Двамата мъже - които не са били познати - са били убити малко след среднощ, в часовете след фамилно събитие Black Lives Matter в област.

Полицията на Голям Манчестър (GMP) сподели, че има незнаен обвинен, само че се нуждае от повече доказателства за случая на празненството, на което участваха до 400 души.

Свидетелите бяха разпознати посредством запис от мобилен телефон и не са свързани с убийствата, добави полицията, само че може да имат основна информация, която да помогне с следствието.

Изображение: Свидетелите - които не са свързани с убийствата - детективите от GMP желаят да приказват с по отношение на следствието на двойното ликвидиране на Шериф Тал и Абайоми Ахосе Изображение: Свидетел 2

Главен контрольор Нийл Хигинсън сподели: „ Знаем, че множеството хора, които участваха, бяха там, с цел да се забавляват и да не основават проблеми.

" Така че ние сме сигурни, че те ще разполагат с жизненоважни детайлности, които могат да оказват помощ в нашето следствие на събитията, довели до, по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР