Двамата хладнокръвни убийци от случая Негован“ са на нож помежду

...
Двамата хладнокръвни убийци от случая Негован“ са на нож помежду
Коментари Харесай

Смразяващи кръвта новини за касапите от Негован

Двамата невъзмутими убийци от случая „ Негован “ са на нож между тях. Те не могат да се схванат и си трансферират виновността за това кой е дал концепцията да убият и разчленят треньора по битка Йордан Атанасова и жена му Марияна. 

Това стана ясно през вчерашния ден в Софийския апелативен съд, който ги остави за непрекъснато в ареста, написа в. „ Телеграф “, представен от Блиц.

``
реклама

Двамата бяха задържани в края на предишния месец, откакто стана ясно, че са ликвидирали фамилии Атанасови. Те очаквали в дома им да открият 60-70 000 евро.

Пламен Шлапаков и аверът му Георги Нанчев още веднъж криеха лицата си в съда през вчерашния ден.

Те не дадоха отговор на нито един въпрос, само че съумяха единствено да смотоляват, че съжаляват за осъщественото безчовечие. 
Магистратите обаче не им повярваха и ги върнаха в килията.

След съвещанието стана ясно, че и двамата са създали цялостни признания, които се припокриват, само че единствено по един въпрос не съумяват да се нагодят.

Майсторите дограмаджийй се топели един различен в това кой е основателят на злокобното двойно ликвидиране.

Смята се, че създател на концепцията за убийството е Георги Нанчев, който познавал фамилията на треньора по бокс от 15 години.

Той постоянно им ремонтирал жилищата, спечелил доверието им и по този начин научил, че преди време са продали жилище за 60-70 000 евро. Смятал, че пачките са в дома им в блока на столичния бул. „ Витоша “.

Така почнал да разисква концепцията с Пламен и двамата се разбрали да унищожават пенсионерите. Планът им бил въображаем към година, а преди няколко месеца и изпълнен.

Магазинът, от който са купили бидоните, обаче ги издал, защото камерите снимали по какъв начин излизат от там със закупените артикули. Именно в бидоните майсторите натъпкали разчленените остатъци на Йордан и Марияна.

Тъй като главите им не се побрали, ги отрязали и поставили в найлонови торби.

Разплитането на закононарушението стана, откакто риболовец видял изплувал човешки череп.

За първи път проверяващите схванаха първо кои са убийците, а по-късно стигнаха до самоличността на жертвите.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР