Двамата братя от Велинград, задържани за изнасилване и побой над

...
Двамата братя от Велинград, задържани за изнасилване и побой над
Коментари Харесай

Братята, изнасилили и пребили мъж до смърт, остават под стра...

Двамата братя от Велинград, арестувани за обезчестяване и побой над 42-годишен мъж, който по-късно умрял от пострадванията си, са с непрекъсната мярка " задържане под стража. Тя им е наложена от съда по искане на Районната прокуратура в Пазарджик.

Двамата мъже, които са на 22 и на 17 година, са привлечени като обвинени за това, че на 13.01.2022 година, в гр. Велинград, в съучастничество като причинители, са направили полово съприкосновение с 42-годишен мъж, като са използвали за това мощ и заплашване, а действието съставлява изключително тежък случай.

Установено е, че на 13 януари 2022 година, в гр. Велинград братята нанесли побой и направили полово принуждение по отношение на 42-годишния мъж в постройката, където живеел.

На 16 януари 2022 година е бил подаден сигнал, че потърпевшият мъж е умрял. Няколко часа по-късно двамата причинители са били открити и арестувани от полицията. Незабавно са почнали дейности по следствието под надзора на Районна прокуратура-Пазарджик.

Назначена е съдебномедицинска експертиза, която да откри способи и механизма на настъпване на гибелта, като от лекарското умозаключение ще се реши за изпращане на делото по подготвеност на Окръжна прокуратура-Пазарджик.

Определението на Районния съд във Велинград предстои на митинг и обжалване пред Окръжния съд в Пазарджик.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР