Двамата бивши министри на МВР, които в момента са депутати

...
Двамата бивши министри на МВР, които в момента са депутати
Коментари Харесай

ГЕРБ си изми ръцете за разследван от КПКОНПИ свой министър

Двамата някогашни министри на Министерство на вътрешните работи, които сега са депутати от ГЕРБ, оповестиха пред медиите в Народното събрание, че " са чисти " и не са разследвани .

В идентични реплики  Младен Маринов и Христо Терзийски обясниха : " Не знам против мен да има инспекции. Не съм получавал пари от чужбина. Не се различавам. Данъчната инспекция на приходите ми е изрядна. Нямам информация за вътрешна инспекция за възпрепятстване на правораздаването. "

Единствената по-различна дума на Маринов бе: " Нямам градинар. "

По-рано през днешния ден бе обявено, че КПКОНПИ проверява за пране на пари министър. Самият Бойко Рашков също съобщи, че не разполага с информация и не знае да е разследван.
 Рашков не знае кой някогашен Министерство на вътрешните работи началник е разследван от КПКОНПИ Обновена
Рашков не знае кой някогашен Министерство на вътрешните работи началник е разследван от КПКОНПИ

Прокуратурата разгласи, че някогашен Министерство на вътрешните работи началник се ревизира за полицейски чадър и пране на пари

По-рано денем от Софийска градска прокуратура (СГП) оповестиха, че почнала инспекция по получен на 17 януари 2023 година сигнал, че някогашен министър на вътрешните работи и сегашен народен представител в 48-ото Народно заседание е съпричастен към разстройване на наказателно гонене и пране на пари. Информацията бе обвързвана с изявления в " ПИК " за градинаря на Бойко Рашков. 

Не за първи път обаче такава информация циркулира в общественото пространство, като през 2021 година имаше по този начин и за вътрешните и. Тези дни, само че в други медии, " Фрогнюз ", бяха оповестени точно такива информации за срещи на Младен Маринов с  Радо Ланеца, част от група, занимаваща се с всички типове опиати.  
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР