Двамата бегълци от Софийския затвор - Владимир Пелов и Радослав

...
Двамата бегълци от Софийския затвор - Владимир Пелов и Радослав
Коментари Харесай

Пелов и Колев се укривали заедно в Ботевград

Двамата бегълци от Софийския затвор - Владимир Пелов и Радослав Колев, са прекарали седмици наред в апартамент в центъра на Ботевград. А помагачите им са били няколко.
Двамата са отишли там към 25-26 април и са останали допреди към десетина дни. След това са напуснали жилището и в деня на стрелбата се е върнал единствено Пелов, а Колев към момента не се знае къде е и дали е жив.
И двамата избягали пандизчии са били с изменен външен тип – не са се подстригвали и са носели дълги бради.
Веселка укривала пандизчиите, тъй като твърдяла, че се усеща застрашена. Тя и децата й - момче на 21 години и щерка на 13 година, пазарували храна и огромно количество алкохол на бегълците Пелов и Колев. Децата били предизвестени да не споделят кой се крие у тях. Не е ясно от кое място рецидивистите са разполагали с пари.
Веселка и децата й осигурявали храна и леговище на пандизчиите. Приятелите на сина на Пелов - братята Тодор и Борис Ерменкови, отговаряли за всичко останало. Те давали информация и може би са осигурявали телефони, подозират от полицията. Предполага се, че те са следили Марио Панчев – мъжът, прострелян от Пелов, съобщи Нова тв.
Борис Ерменков е арестуван през вчерашния ден за 24 часа. Днес беше освободен. Двамата с брат му резервираха цялостно безмълвие.
Синът на Пелов е знаел къде е татко му от самото начало, настояват проверяващите. Днес той беше извикан в полицията още веднъж да даде показания. Никой не знае къде са били Пелов и Колев от 3 април, когато бягат от пандиза в София, до края на април, когато стартират да се укриват в жилището в Ботевград.
А роднините на Пелов желаят тялото му да бъде кремирано, тъй като се притесняват, че върху гроба му могат да се извършат вандалски дейности.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР