Двамата български национали Иван Турицов и Георги Йомов, както и

...
Двамата български национали Иван Турицов и Георги Йомов, както и
Коментари Харесай

Трима национали на ЦСКА се включиха в тренировките

Двамата български национали Иван Турицов и Георги Йомов, както и защитаващият цветовете на Суринам Яник Вилдсхут направиха първа подготовка на австрийска земя.

Те се включиха в утринното занятие на тима, а след това продължиха по самостоятелна стратегия под управлението на кондиционния треньор Дарко Обрадович.

Тримата бяха ангажирани доникъде на юни в националните си отбори, като Турицов и Вилдсхут взеха ефективно присъединяване като титуляри в по 3 срещи. Георги Йомов пропусна всичките дуели от Лигата на Нациите поради контузия в глезена, само че към този момент е възстановин съвсем на 100 % и напълно скоро ще стартира да тренира на оптимални обороти.

Логично триото ще пропусне днешната контрола с локалния австрийски Кематен. Извън сметките на наставника Саша Илич ще останат и възстановяващите се Юрген Матай, Енес Махмутович и Мартин Смоленски, до момента в който за Мено Кох, Радослав Живков и Галин Минков ще се реши в последния миг дали да вземат присъединяване в срещата.

Проверката е от 19:30 ч. българско време на терена на Sportplatz Kematen, с адрес Stadionweg 1, 6175 Kematen и ще бъде излъчена директно по Диема Спорт.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР