Двама загинали след удар с руска ракета по 9-етажна сграда,

...
Двама загинали след удар с руска ракета по 9-етажна сграда,
Коментари Харесай

Мощни взривове в Авдиевка и в Белгород

Двама починали след удар с съветска ракета по 9-етажна постройка, а над 70 души са убити при атитерористичната интервенция в Белгородска област

Двама души са починали при следващите въздушни удари в Авдеевка. Телата им са открити под руините на 9-етажна постройка, ударена от съветска ракета, оповестява украинската осведомителна организация УНiАН.

Украинският град е апетитен като бъдещата месомелачка, защото сходно на Бахмут е обграден от изток, север и юг и за него се водят тежки боеве. 

Началникът на военната администрация на град Авдиевка Виталий Баробаш заяви, че по едно и също време са били изумени две здания – едната е на 9, а другата на 5 етажа. В по-високата имало петима души под руините. Мъж роден през 1930 година и жена през 1958 година са умряли, посочи Баробаш.

По думите му двама души са ранени.

" Жената, чиято идентичност не е открита, е в безсъзнание и е в доста тежко положение. Вторият потърпевш е роден през 1968 година Той е със междинна телесна щета ", прецизира шефът на военната администрация.

В същото време съветският телеграм канал „ Операция Z: Военки Русской Весны “ оповестява за гърмеж в регионалния град Белгород. Над града се издига дирек на пушек. Губернаторът Вячеслав Гладков разясни, че безпилотен летателен уред е бил взривен. По предварителна информация няма потърпевши. Има развалени леки коли. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР