Двама военнослужещи на международната коалиция, която се сражава в Сирия

...
Двама военнослужещи на международната коалиция, която се сражава в Сирия
Коментари Харесай

Бомба уби двама и рани петима военни на водената от САЩ коалиция в Сирия

Двама военнослужещи на интернационалната коалиция , която се бори в Сирия под управлението на Съединени американски щати, са били убити и петима са били ранени от самоделно взривно устройство в Сирия , оповестиха американските военни.

Уточнява се, че нападението е станало късно нощес, само че не се дават детайлности за местонахождението или самоличността на жертвите.

Сирийски формален представител е декларирал пред " Асошиейтед прес ", че бомба, заложена край пътя, е избухнала в смесения арабско-кюрдски град Манбидж " на няколкостотин метра от щаб квартирата на силите за сигурност, където се обитава Военният съвет на Манбидж ", като това е кюрдска формация, подкрепяна от Съединени американски щати.

" Ранените военнослужещи получиха незабавна здравна помощ и са евакуирани за по-нататъшно здравно лекуване. Имената на починалите ще бъдат обявени по преценка на съответните управляващи. Подробности, свързани с случая, ще бъдат разкрити, откакто бъде събрана повече информация ", означиха от обединението в изказване.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР