Двама водещи на новинарската емисия на австралийския телевизионен канал Channel

...
Двама водещи на новинарската емисия на австралийския телевизионен канал Channel
Коментари Харесай

Австралийски журналисти с цветисти обиди към Новак Джокович в ефир

Двама водещи на новинарската емисия на австралийския ефирен канал Channel 7 не помниха, че микрофоните им са включени и показаха откровеното си мнение за аферата Джокович с няколко цветисти изречения, пишат международните медии.

Ребека Мадерн и Майк Еймър се популяризираха в обществените мрежи откакто в сряда, смятайки че микрофоните им са изключени, разискаха пред стъписаните фенове какво в действителност мислят за тенисист № 1 на планетата. В неналожителен диалог между тях, който изтече в ефир, те упрекват Джокович, че е фалшифицирал декларацията си за влизане на границата, само че че най-вероятно това ще му се размине. Ребека Мадерн споделя, че съжалява, че сърбинът има огромна поддръжка, и го назовава " измамник “ и *задник*. Същото споделя и Майк Еймър, който прибавя още: „ Той имаше *шибано* опрощение и по-късно се забърка в *шибаните* си неистини “. Разговорът се организира до момента в който двамата се приготвят да прочетат новините в 18:00 часа в телевизионното студио в Мелбърн.
Джокович призна, че не се е карантинирал след позитивен PCR тест
Световният номер едно Новак Джокович призна, че не се е карантинирал след позитивен PCR тест. Той стори това в нарочна обява във...
Прочети повече
Въпреки че мнозина приканват публицистите да се извинят за „ непрофесионализма си “, голям е броят на тези, които се оповестиха в тяхна отбрана, изтъквайки, че двамата просто са споделили това, което всички си мислят.

Дори и по този начин да е, допустимо е това да има последици върху кариерите на двамата тв водещи.



Още от ТЕНИС:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР