Двама влюбени мъже в САЩ вече се радват на своето

...
Двама влюбени мъже в САЩ вече се радват на своето
Коментари Харесай

Шок! Американец роди бебе на приятеля си!

Двама влюбени мъже в Съединени американски щати към този момент се радват на своето биологично, което бе родено по изцяло  естествен метод, гръмнаха международните организации.

Тристан Рийз е станал майка тези дни. Той е от Портланд, Орегон, и е почнал да трансформира пола си отпреди 10 години. Претърпял няколко интервенции и непрестанно пиел хормони, с цел да потисне личните си.

Трябвало да взима илачите цялостен живот, само че краткотрайно ги спрял, като схванал, че забременял. Бременноста протекла ненадейно безпрепятствено, само че някогашният мъж бил под непрекъснато лекарско наблюдаване. Гинеколозите желали той да роди със секцио, само че най-после се съгласили с желанието му това да се случи по етествен път.

Съпругът му Биф дошъл с цветя и балони в болничното заведение си, с цел да прибере наследника си и приятеля си. Двамата знаят по какъв начин да се грижат за деца, тъй като към този момент имат две осиновени. Сега треперели като орли над биологичното си чадо и се редували да му сменят памперсите.

Знаем, че някои може да се скандализират, само че ние сме щастливи и ще отгледаме Лео с доста обич, настояват двамата пред локален ефирен канал.

Орегон е един от дребното щати в Съединени американски щати, където в документите се дефинира пола на бебето единствено официално, а когато то навърши пълноправие, има право единствено да реши какъв да бъде полът му. Там са и най-многото еднополови бракове, а върху шофьорските книжки е маркиран и трети пол Х за тези, които не се считат нито за мъже, нито за дами, допълват международните организации.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР