Двама възрастни мъже на 85 и 78 години от Лом

...
Двама възрастни мъже на 85 и 78 години от Лом
Коментари Харесай

Спипаха мъже на 85 и 78 години да крадат в магазини в Монтанско

Двама възрастни мъже на 85 и 78 години от Лом и Монтана са били открити през вчерашния ден да крадат в магазини за хранителни артикули, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана.

По сигнал на шеф на магазин в Лом служители на реда почнали следствие на обири от комерсиалния обект и открили, че в три поредни дни апаш на 85 години е задигал разнообразни артикули от магазина. При разпит той е признал за кражбите и е възстановил на магазина цената на откраднатите неща. По случая е заведена кореспонденция.

След получен сигнал на 112 от жена на 68 години от Монтана, полицията почнала следствие на кражба на портмоне със 720 лв. в него и персонални документи, станала в хипермаркет в квартал „ Младост “ в града. За няколко часа бил открит крадеца – мъж на 78 години от село Доктор Йосифово в община Монтана. Откраднатото портмоне с паричната сума и документите са върнати на собственичката. По случая е заведена кореспонденция.

От полицейската дирекция оповестиха за Българска телеграфна агенция, че сходни обири, осъществявани от възрастни хора, са необичайност, само че се случват в района.  
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР