Двама тийнейджъри, за които се смяташе, че са изчезнали в

...
Двама тийнейджъри, за които се смяташе, че са изчезнали в
Коментари Харесай

Обявиха тийнейджъри за изчезнали, истината се оказа зловеща

Двама младежи, за които се смяташе, че са изчезнали в Канада, към този момент са съществени заподозряни в убийството на трима души. Кам МакЛеод на 19 години и Брайър Шмегелски на 18 години са в неопределеност от 19 юли, оповестяват международните организации.

Наскоро обаче колата им била открита на към 500 км от мястото, където били открити телата на 23-годишния Лукас Фолър и приятелката му Чайна Дийс, на 24 години, като и двамата са били убити с огнестрелно оръжие.



Впоследствие управляващите в Канада се натъкнали и на трето тяло, което към момента не е разпознато и което се е намирало на два километра от същия автомобил. Според полицейските служби точно МакЛеод и Шмегелски са виновни за гибелта на тримата и към този момент са подхванати дейности по залавянето им.

За последно двамата са били видяни в северната част на канадската провинция Саскачеван да ръководят открадната ''Тойота''.

Полицията прикани да не бъдат предприемани героични дейности от страна на жителите против тях, защото и двамата са ''въоръжени и изключително
опасни''.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР