Двама тийнейджъри, които пребиха бездомник до смърт, защото било забавно,

...
Двама тийнейджъри, които пребиха бездомник до смърт, защото било забавно,
Коментари Харесай

Невиждано зверство! Двама англичани убиха млад румънец, защото "било забавно"

Двама младежи, които пребиха скитник до гибел, тъй като " било занимателно ", получиха доживотна присъда. 21-годишният румънец Разван Сърбу умря, откакто Чарли Уайт, Алекс Макдоналд и още един нападател разрушиха черепа, лицето и ребрата му с месомелачка в Кент, Англия. Това съобщи в. " Метро ". Тялото на Сърбу бе намерено от кучета в гората край пещерния рид в Мейдстоун на 7 май предходната година, покрай палатката, в която живеел.

Невропатолог, който изследвал мозъка на починалия, съобщи, че той можел да остане жив единствено 30 минути след бруталната офанзива.


Чарли Уайт
Кръвта, открита на качулката на сива палто, конфискувано от каравана, където Алекс бе задържан, съответствува с днк-то на Сърбу. Детективите разкрили диалог сред Алекс и Чарли, където първият споделил, че траял да постанова жертвата в лицето, тъй като " мислел, че е смешно ". И двама нападатели отхвърлиха убийството, само че бяха оповестени за отговорни от съдиите.


Алекс Макдоналд
След като осъдили Алекс, той станал нападателен и атакувал пристанищните служители на реда, опитващи да го вкарат в килиите, като даже бутна един офицер на земята.

Превод: БЛИЦ


Жертвата Разван Сърбу
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР