Двама служители в лагера на националния отбор на Италия са

...
Двама служители в лагера на националния отбор на Италия са
Коментари Харесай

Проблеми с COVID-19 в лагера на Италия

Двама чиновници в лагера на националния тим на Италия са дали позитивни проби за COVID-19. Това потвърдиха от Италианската футболна федерация. Първоначално имаше клюки, че и петима играчи също са инфектирани, само че те се оказаха погрешни.

Двамата чиновници незабавно са сложени в изолираност. От федерацията разкриха, че е имало и още пет други случая на чиновници, които работят зад кулисите към " Скуадра адзура ", само че те изобщо не са били позволени до тренировките на тима.

Сега следва да бъдат направени спомагателни проби и на част от играчите, в чиито клубове имаше инфектирани с COVID-19 в последните дни. Такива имаше в Интер, откакто Лаутаро Мартинес и Матиас Весино дадоха позитивни проби преди лагерите на Аржентина и Уругвай. Същото важи и за Ювентус, където Мануел Локатели е инфектиран и ще се причисли към тима откакто се излекува.

В лагера на Италия ще чакат със съществено терзание какви ще бъдат резултатите, тъй като за тима предстоят извънредно значими плейофи за класиране на Световното състезание. " Скуадрата " първо среща Македония в четвъртък, а в случай че завоюва този мач ще се изправи против Португалия или Турция в борба за място в Катар.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР