Двама служители на затвора, които бяха заклани като кучета при

...
Двама служители на затвора, които бяха заклани като кучета при
Коментари Харесай

Бягство от микробус във френски затвор: Двама надзиратели `заклани като кучета` като Мухата все още бяга

Двама чиновници на пандиза, които бяха " заклани като кучета " при нахлуване против полицейски ескорт във Франция, бяха посочени като техните убийци остават в бягство.

Бащата на две деца Фабрис Моел, 52, и бъдещият татко Арно Гарсия, 35, бяха екзекутирани с картечница във вторник. Двамата служители на реда са били в ескорт по това време, отвеждайки обвинения наркобос Мохамед Амра - с прякор " Мухата " - в килията му след явяване в съда в Руан, Нормандия.

30-годишният обвинен избяга в нападението и остана да бяга дружно с четиримата други мъже, виновни за кървавата баня на пункт за таксуване на автомагистрала във Вал-дьо-Рой, Нормандия. Междувременно излязоха ужасяващи детайлности за убийствата.

Френският министър на правораздаването Ерик Дюпон-Морети сподели, че жертвите господин Моело и господин Гарсия – и двамата от Каен – са били „ заклани като кучета от хора, за които животът не значи нищо. Камерите за наблюдаване снимаха смразяващите изтезания, които включваха автоматизирано изстрелване...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР