Двама служители на Югоизточното държавно предприятие /ЮИДП/ - Сливен са

...
Двама служители на Югоизточното държавно предприятие /ЮИДП/ - Сливен са
Коментари Харесай

Беззаконието в горите продължава – бракониери биха инспектори в Ямболско

Двама чиновници на Югоизточното държавно дружество /ЮИДП/ - Сливен са настанени в болнично заведение след нахлуване от хванати извършители, оповестиха от ЮИДП.

Инцидентът е станал през днешния ден към обяд, когато екип от предприятието е забелязал каруца, натоварена с дървесина с неразбираем генезис в местността " Ормана " край ямболското село Завой. Около десетгодишно момче е карало каруцата и е било спряно за инспекция. На място са пристигнали родственици на детето, които показали експанзия към проверяващите и ги заплашили с нож. Детето е избягало.

Служителите са алармирали на телефон 112, само че преди да дойде полиция, група от още близки и родственици на хванатите са ги нападнали.

След побоя двама от чиновниците са настанени в болница със междинни телесни контузии по главата и крайниците, а третият се е разминал с охлузвания и рани. По-късно чиновници на ПУ-Ямбол са открили самоличността на един от нападателите.

Предстои да се сформират актове за административно нарушаване. Провеждат се спомагателни следствени дейности от органите на Министерство на вътрешните работи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР