Двама сирийци, обвинени за катастрофа, при която загинаха двама полицаи

...
Двама сирийци, обвинени за катастрофа, при която загинаха двама полицаи
Коментари Харесай

След смъртта на двама полицаи: Обвинените за катастрофата в Бургас сирийци трябваше да бъдат задържани тогава - Топ новини

Двама сирийци, упрекнати за злополука, при която починаха двама служители на реда в Бургас, трябваше да бъдат арестувани за 24 часа. Това обаче не е направено. В извънредно изявление за NOVA основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров заяви, че по случая се води инспекция.

Вчера стана ясно, че 16 служители на реда са виновни за тежката злополука с рейс с незаконни мигранти, при която починаха двама чиновници на вътрешното министерство. Към момента данните не сочат корупция, а по-скоро неприятна подготовка, липса на връзка и неприятен надзор. По време на следствието е открито още, че двамата трафиканти, които са упрекнати за тежки произшествия, са били отведени в граничните органи на Бургас предния ден и е трябвало да бъдат арестувани за 24 часа. Това обаче не се случи.

„ Има строшен рейс, някои хора би трябвало да имат някъде имиграционни досиета. Те работят с тях, има задоволително данни, с цел да задържат тези хора. Това не е направено. Така че ще бъде предизвикателство за мениджърите и чиновниците, които вземат това решение. Дисциплинарни инспекции. Полицаите би трябвало да са в ареста за 24 часа “, изясни Тодоров.
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР