Двама силни мъже с имена на свърхестествени библейски същества -

...
Двама силни мъже с имена на свърхестествени библейски същества -
Коментари Харесай

Изложи се пред цяла България! Бизнесмен на колене пред бачка...

Двама мощни мъже с имена на свърхестествени древен същества - Серафим и Ангел, се сблъскаха грубо на Арената в новия сезон на „ Фермата “. Един от тях се оказа доста по-неподготвен, падна, без да завоюва нито една точка и си потегли от риалитито.

Драматичният дуел се разигра пред очите на легендата на българския футбол Христо Стоичков. Той беше специфичен посетител и нахъсваше съперниците да дадат най-хубавото от себе си.

Хлебарят Серафим, по-известен като Финци, сподели цялостно предимство над противника си, притежателя на транспортна компания Ангел, който всички назовават бай Анго и го повали в четири борби. Конкурентите, познати от предходни сезони на предаването, премериха сили в цепенето на дърва, стрелбата с голяма прашка, огъването на железни пръчки, рязането с трион.

Във всеки физически конфликт 47-годишният хлебар беше по-хладнокръвен, систематичен и доста по-бърз. Финци отговори и на повече въпроси от Алманаха, и регистрира краен резултат 10 на 0. Четири години по-младият му противник сподели мощ, само че се провали, тъй като беше безреден и прибързан.

„ Една загуба няма да промени живота ти. Аз също съм губил доста, само че не съм се предавал. Днес съм горе, на следващия ден съм долу, в живота е по този начин “, окуражи го Стоичков, преди да портите на стопанството да хлопнат зад тила участника, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР