Двама шофьори се счепкаха на кръстовището до кметството в пловдивския

...
Двама шофьори се счепкаха на кръстовището до кметството в пловдивския
Коментари Харесай

Шофьори си биха шамари в Кючука ВИДЕО

Двама водачи се счепкаха на кръстовището до кметството в пловдивския регион „ Южен “. Екшънът, който се разиграва сред тях обаче бе сниман на видео и към този момент циркулира в мрежата.

Според очевидци водачите се скарали, откакто единият засякъл другия до светофара. На всичкото от горната страна виновникът, подскачайки смешно, съумял да зашлеви плесница на съперника си, преди да избяга.

Клип от куриозната свада разгласява в YouTube провдивчанинът Георги Стефанов, прочут като Жоро Визиото. Картинката му е съпроводена със следния пояснителен текст:

Неправилно изпреварване и засичане са мотивът за избухналия скандал на кръстовището на " Македония " и бул. " Никола Вапцаров " в пловдивския джигитски квартал Кючука. След щедро количество нецензурни тиради и откакто не съумяха да решат разногласието словесно, двамата водачи минаха към ефикасни дейности, като не икономисаха на минувачите и защитата на близката банка " шамареното шоу ". Водачът с мерцедеса целомъдрено отстъпи пред напористия младок, който подскачаше към него в жанр " Кобрата ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР