Двама шофьори са били установени да шофират след употреба на

...
Двама шофьори са били установени да шофират след употреба на
Коментари Харесай

Двама дрогирани шофьори в Елин Пелин: Единият отива на съд, другият в ареста

Двама водачи са били открити да карат след приложимост на упойващи субстанции в Елин Пелин, оповестиха от ОДМВР-София.

Столичанка е попаднала в ареста за владеене и ръководство на транспортно средство след приложимост на канабис . В хода на извършена през вчерашния ден полицейска интервенция чиновници на РУ-Елин Пелин подхванали инспекция на автомобил, ръководен от престъпно проявена жителка на столицата. В хода на осъществения надзор лидерката била тествана с техническо средство, отчело съществуване на канабис в тестът й. Последвало претършуване на населяван от нея адрес в Елин Пелин.

Открити и конфискувани са били мелничка за марихуана с растителна маса в нея. 39-годишната била арестувана , а по случая – формирано бързо произвеждане. След бързо привършване на процесуално-следствените дейности и отчет на събраните доказателства в прокуратурата, още същия ден столичанката е привлечена като обвинена и мярката й за задържане е удължена до 72 часа.

Друг лидер е бил упрекнат за шофиране след приложимост на опиати. След привършване на работата по бързо произвеждане, формирано в РУ-Елин Пелин лидер от бургаското село Вресово е бил притеглен кат обвинен за осъществено закононарушение по член 343Б, ал.3 от Наказателен кодекс. Управляваният от 37-годишния мъж автомобил бил тестван на 20 март в Елин Пелин. В хода на осъществения надзор лидерът бил тестван с техническо средство, отчело съществуване на метамфетамин . На обвинения е наложена мярка за неотклонение „ подписка “.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР