Двама шефове на аерогарите са сред 13-те служители на "Гранична

...
Двама шефове на аерогарите са сред 13-те служители на "Гранична
Коментари Харесай

Министър Радев: Уволнени са двама шефове на аерогарите

Двама шефове на аерогарите са измежду 13-те чиновници на "Гранична полиция ", уволнени след случая на Летище София. Това съобщи персонално министърът на вътрешните работи Валентин Радев в Бургас.

"Проверяваме всички версии, в това число и това да е... Как по този начин девет индивида са напуснали, над тях има началници? Там оперират освен Министерство на вътрешните работи, само че и Министерство на превоза, има началник по сигурността. Ще проверим за какво половината от самолета не е тестван, макар че е от Франция, макар че няма заплаха. Но когато минават тази граница, пасажерите са пропуснати ".

Това съобщи министърът на Министерство на вътрешните работи Валентин Радев в Бургас във връзка издънката на аерогара София, при която десетки пасажери от Франция не са били тествани поради неналичието на гранични служители на реда.

Цитиран от "24 часа ", Радев напомни, че 13 чиновници на "Гранична полиция " са отстранени, а за тях има дисциплинарни производства.

"Между тях са двама шефове на аерогарите, вторият се споделя Пенев, който дава отговор за всички аерогари. Сега сме командировали хора от Бургас и Варна ", посочи още Радев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР